van Krachtmeting

naar Krachtmeeting

“Voordat een mineraal wordt gepromoveerd tot een edelsteen, moet hij aan een aantal voorwaarden voldoen. Het moet duurzaam zijn en er moet vraag naar zijn.”

Krachtmeeting

VAN KRACHTMETING NAAR KRACHTMEETING

Hoe krijg ik de ontwikkelbehoefte bij mijn medewerkers in beeld?

Nadat je met de krachtmeting inzicht hebt gekregen in het onbenut potentieel ga je naar de volgende stap, namelijk de Krachtmeeting. In deze gesprekken wordt de informatie van de Krachtmeting met de medewerker besproken. En er wordt kennis gemaakt met Verblinker.

Door de informatie te bespreken met de medewerker komt er inzicht en zelfbewustzijn in de manier van denken en handelen. Op deze manier komt er een beter overzicht over de context waarin de medewerker zich bevindt.

Hoe kom je achter de beleving van de medewerkers? Hoe hoor je waar de behoefte ligt? De tweede stap: Zorg voor de juiste context bij de data!

Zodra je in het gesprek weet hoe de medewerker de informatie interpreteert, kun je een doorkijk maken naar de ontwikkelbehoefte. Wat wil hij of zij gaan ontwikkelen?

 

Via 2 stappen krijg je meer inzicht en zelfbewustzijn.

Stap 1: Krachtmeting – Inzicht

Stap 2: Krachtmeeting – Ontwikkelbehoefte

Durf jij als werkgever met lage instapkosten maximaal te investeren in het zelfbewustzijn van je medewerkers? Vraag dan nu een Krachtmeting aan!

Heb je vervolgens behoefte om door te pakken? Creëer voor de werknemer én werkgever een win-winsituatie met de 2 vervolgstappen die de verdere ontwikkeling versnellen, namelijk:

Stap 3: Van Mineraal naar Edelsteen – In 4 weken gegarandeerde persoonlijke groei

Stap 4: Van Edelsteen naar Diamant – Reflectie en doorontwikkeling verspreid over het jaar

“Medewerkers in hun kracht zijn gelukkige werknemers. En gelukkige werknemers zorgen voor meer effectiviteit en krachtige resultaten. Laat je medewerkers weer stralen”

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wil je meer tools om inzicht te verkrijgen in je medewerkers? Download dan nu het HR Skill Matrix Dashboard en de Whitepaper: “In 4 stappen meer geluk in je organisatie” of een Persoonlijk Ontwikkelplan via DOWNLOADS!

Get in touch!