maak kennis

Met Verblinker

Verblinker is opgericht vanuit een overtuiging om zoveel mogelijk mensen het zelfbewustzijn van hun krachten te vergroten. En om eventuele stress, energievreters en burn-outs te voorkomen, waardoor ze zelf de regie nemen in hun leven.

“Had ik achteraf maar een coach gehad, dat had mij een hoop energie en stress bespaard!”

“Ik voelde me bij verschillende werkgevers niet begrepen. Ik zat niet helemaal lekker in mijn vel. in combinatie met de werkdruk vanuit mijn functie resulteerde dat langzaam in stress en lichamelijke klachten. Ik kon niet goed achterhalen wat nou de precieze oorzaak was. Ik merkte op mijn werk dat ik steeds minder voldoening kreeg waardoor ik verder ben gaan zoeken naar mijn passie. Ik ging HBO Bedrijfskunde Management Economie en Recht studeren om te onderzoeken wat mij voldoening zou geven. Tijdens deze brede opleiding ben ik trotse vader geworden van een dochter.

De pittige cocktail van het niet leven vanuit je passie en energie in combinatie met werkdruk, een deeltijdstudie en het aanstaande vaderschap resulteerde in mijn eerste burn-out.

Na het herstellen van de burn-out ontdekte ik bij mezelf dat mijn huidige functie en de cultuur waar ik in zat haaks stond op mijn eigen kernwaarden. Het switchen van baan was de eerste grote wijziging die ik doorvoerde, lerende van mijn burn-out.

 

Bedrijvig Meierijstad Verblinker

Bij het vinden van een nieuwe baan heb ik bewust gezocht naar een cultuur waarin de mens centraal staat. Want dat rijmt beter met mijn waarden. Hier heb ik me enorm welkom gevoeld, waardoor ik als een speer mezelf ging ontwikkelen.

Ik werd gezien en gehoord als mens wat mij enorm veel energie gaf. Mijn belangrijkste kwaliteit “leergierigheid” kwam hierin goed van pas. Persoonlijkheidstrainingen zoals Insights Discovery, Gallup Strengths en Core Skill trainingen brachten me tot een hoger niveau als persoon en gaven me meer geluk.

Deze snelle groei, mijn verantwoordelijkheidsgevoel en een sky-high ambitie gaf me het eerste signaal van een onbalans tussen werk en privé. In deze fase werd ik voor de tweede keer vader, wat mijn werk- en privébalans nog meer op de proef stelde.

Het stellen van een onrealistische lat in combinatie met mijn leergierigheid resulteerde in een soort opwinding. “Ik moet nog harder werken om het werk weg te krijgen & lichamelijke klachten vallen wel mee” was mijn reactie hierop.

Je voelt het al aankomen, een te grote uitdaging, een sky-high ambitie, verantwoordelijkheidsgevoel, lichamelijke klachten en nog harder willen werken resulteerde in mijn tweede burn-out.

Ik ging bij mezelf voor het eerst echt te raden waarom ik twee keer in een burn-out terecht ben gekomen. Alles viel hier stap voor stap op zijn plek. “Ik ontdekte dat ik iets deed waar ik geen energie van kreeg”. Al snel bleek dat deze situatie geen duurzame match in mijn leven was.

De keuze voor projectmanager was gebaseerd op iets heel anders dan waar ik zelf voor sta. Ik wilde de teamleden gaan coachen om ze nog meer in hun kracht te kunnen zetten. Helaas, ik streefde iets na  wat niet bij deze functie paste (“ik probeerde continu een vierkantje in een rondje te stoppen”).

Nu ik ontdekt had waar mijn passie lag, werd de wereld (en het werk) een stuk leuker en voelde ik me steeds gelukkiger. Ik ging doen waar ik energie van kreeg. Ondertussen ging ik me verder professionaliseren in een geaccrediteerde coachopleiding. Daarnaast had ik in de rol van projectmanager trainingen ontwikkeld, waarbij een team op een externe locatie gaat ervaren wat het is om optimaal samen te werken. Aanvullend hierop ben ik ook een teamcoach die Core Skills trainingen geeft. Daarmee zet ik medewerkers meer in hun kracht, in combinatie met optimaal laten samenwerken.

Vandaar dat het mijn missie als bedrijfskundige en gecertificeerde coach is om samen met bedrijven zoveel mogelijk medewerkers bewust te maken van zijn of haar kracht. Zodat ze zo veel mogelijk werken vanuit hun passie, wat ze daadwerkelijk gelukkig maakt. Hiermee voorkomen we veel onnodige stress, energievreters en burn-outs in de wereld. En bedrijven worden hier ook nog eens beter van! Oftewel, voor iedereen een win-win situatie.

Michel Vorstenbosch Verblinker

“Gelukkige medewerkers die in hun kracht leven, leveren meer productiviteit en rendement voor bedrijven op”

Passie voor impact

Passie voor impact

1+1 = 11
We halen voldoening uit de impact bij zowel uitblinker als werkgever.

Werken voor plezier

Werken voor plezier

Doen waar je energie van krijgt om zo je plezier te vergroten. Zodra je bewuste keuzes maakt volgen de resultaten vanzelf.

Verbinding met elkaar

Verbinding met elkaar

Samen in verbinding leren we van elkaar en brengt de kwaliteit van de uitblinker(s) tot een hoger niveau.

Michel

Michel

Neem contact op met Michel: michel@verblinker.nl
Telefoonnummer: 0413-417013

verblinker_coaching_veghel

Werken met ons

Investeer in je medewerkers en ze zijn meer gemotiveerd om bij je te blijven werken. Breng je verloop en verzuimcijfers met een preventief beleid naar beneden en krijg in ruil  gelukkigere en productievere medewerkers ervoor terug!

Uitblinkerstraject

Wij helpen je medewerkers beter te worden in de persoonlijke organisatie, communicatie en de samenwerking met collega’s

laat medewerkers uitblinken

Klaar om meer tijd te besteden aan de dingen die je energie geven?

Maak nu een afspraak voordat
stress je week bepaalt!