maak kennis

Met Verblinker

Verblinker is opgericht vanuit een overtuiging om zoveel mogelijk mensen in hun kracht te zetten. En om het maximale uit het leven te halen waardoor het werkplezier wordt vergroot en stress en  en burn-outs worden voorkomen.

“Had ik achteraf maar inzicht gehad in mijn eigen valkuilen, dat had mij een hoop energie en stress bespaard!”

“Ik voelde me bij verschillende werkgevers niet altijd begrepen. Ik zat niet helemaal lekker in mijn vel. in combinatie met de werkdruk vanuit mijn functie resulteerde dat langzaam in stress en lichamelijke klachten. Ik kon niet goed achterhalen wat nou de precieze oorzaak was. Ik merkte op mijn werk dat ik steeds minder voldoening kreeg waardoor ik verder ben gaan zoeken naar mijn passie. Ik ging HBO Bedrijfskunde Management Economie en Recht studeren om te onderzoeken wat mij voldoening zou geven. Tijdens deze opleiding ben ik trotse vader geworden van een dochter.

De pittige cocktail van het niet leven vanuit je passie en energie in combinatie met werkdruk, een deeltijdstudie en het aanstaande vaderschap resulteerde in mijn eerste burn-out.

Na het herstellen van de burn-out ontdekte ik bij mezelf dat mijn huidige functie en de cultuur waar ik in zat haaks stond op mijn eigen kernwaarden. Het switchen van baan was de eerste grote wijziging die ik doorvoerde, lerende van mijn burn-out.

 

Bedrijvig Meierijstad Verblinker

Bij het vinden van een nieuwe baan heb ik bewust gezocht naar een cultuur waarin de mens centraal staat. Want dat rijmt beter met mijn waarden. Hier heb ik me enorm welkom gevoeld, waardoor ik als een speer mezelf kon ontwikkelen.

Ik werd gezien en gehoord als mens wat mij enorm veel energie gaf. Mijn belangrijkste kwaliteit “leergierigheid” kwam hierin goed van pas.

Persoonlijkheidstrainingen zoals Insights Discovery, Gallup Strengths en Core Skill trainingen brachten me tot inzicht in mijn onbewuste patronen en talenten en gaven me bewustwording en persoonlijke groei.

Deze snelle groei, mijn verantwoordelijkheidsgevoel en een sky-high ambitie gaf me het eerste signaal van een onbalans tussen werk en privé. In deze fase werd ik voor de tweede keer vader, wat mijn werk- en privébalans nog meer op de proef stelde.

Het stellen van een onrealistische lat in combinatie met mijn leergierigheid resulteerde in een soort opwinding. “Ik moet nog harder werken om het werk weg te krijgen & lichamelijke klachten vallen wel mee” was mijn reactie hierop.

Je voelt het al aankomen, deze combinatie resulteerde in mijn tweede burn-out.

Ik ging bij mezelf voor het eerst diep van binnen te raden waarom ik voor tweede keer in een burn-out terecht ben gekomen. Alles viel hier stap voor stap op zijn plek. “Ik ontdekte dat ik iets deed waar ik geen energie van kreeg”. Al snel bleek dat deze situatie geen duurzame match in mijn leven was.

De keuze voor traditioneel projectmanager was gebaseerd op iets heel anders dan waar ik zelf voor sta. Ik wilde de teamleden gaan begeleiden, faciliteren en coachen om ze nog meer in hun kracht te kunnen zetten. Helaas, ik streefde iets na  wat niet bij deze functie paste (“ik probeerde continu een vierkantje in een rondje te stoppen”).

Nu ik ontdekt had waar mijn passie en talenten lagen, werd de wereld (en het werk) een heel stuk leuker en voelde ik me steeds gelukkiger. Ik ging doen waar ik energie van kreeg.

Ondertussen ging ik me verder professionaliseren in een coachopleiding. Daarnaast had ik teamtraining ontwikkeld, waarbij het “Formingsproces” versneld wordt. Aanvullend hierop gaf ik ook als Teamcoach, vierdaagse Core Skills trainingen. In deze training gaat het team door verschillende teamontwikkeling fases heen middels de 4 ochtend, middag en avond programma’s.

Vandaar dat het mijn missie is om het maximale uit de mens te halen. Of dit nu individueel is of in teamverband (zoals een Teamcoach of Scrum Master).

Zodra iedereen steeds meer bewust wordt van eigen krachten en deze maximaal gaat benutten gaat het werkplezier omhoog en wordt verzuim en vertrek hiermee voorkomen.

Zo creëren we voor alle partijen een win-win situatie.

Michel Vorstenbosch Verblinker

“Gelukkige medewerkers die in hun kracht leven, leveren meer productiviteit en rendement voor bedrijven op”

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap


We geloven in dat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. Dit noemen wij persoonlijk leiderschap.

Een leven lang leren

Een leven lang leren

Elke dag een beetje beter worden in jezelf te leren kennen en hiervan te leren. Een leven lang leren

Eenvoud is key

Eenvoud is key

De kunst om moeilijke dingen simpel te maken is key in een wereld vol afleiding waarin we leven.

Michel

Michel

Neem contact op met Michel: michel@verblinker.nl
Telefoonnummer: 0413-417013

verblinker_coaching_veghel

Werken met ons

Investeer in je medewerkers en ze zijn meer gemotiveerd om bij je te blijven werken. Breng je verloop en verzuimcijfers met een preventief beleid naar beneden en krijg in ruil gelukkigere en productievere medewerkers ervoor terug!

Uitblinkerstraject

Wij helpen je medewerkers beter te worden in de persoonlijke organisatie, communicatie en de samenwerking met collega’s

laat medewerkers uitblinken

Klaar om meer tijd te besteden aan de dingen die je energie geven?

Maak nu een afspraak voordat
stress je week bepaalt!