Ben jij een capabele consultant of IT’er, maar worstel je met de inrichting van je tijd en het aanbrengen van structuur?

Samen met Verblinker verbeter je jouw persoonlijke effectiviteit.

jaar ervaring als managing consultant

bedrijven ondersteunt met consultancy & coaching

jaar werkervaring in binnen- en buitenland

Als veeleisende professional is de balans tussen werk en privé soms lastig. Je bent ambitieus, hebt een baan waarin veel van je gevraagd wordt en een privéleven. Alleen, hoe vind je hierin de juiste balans?

In je enorme drive om de dingen goed te doen en je ambitie te voeden loop je jezelf voorbij. Je weet zelf ook wel dat wat je doet niet handig is. In de weekenden nog even wat extra werken voor een release, een uurtje meepakken ’s avonds, altijd bereikbaar zijn.

Want alles heeft een prijs. In je voortdurende drang om in je werk te groeien verlies je iets op privéterrein. In de tijd met je partner, je kinderen, vrienden en/of familie.

De vraag is: waarom doe je het?

Onder de laag van de praktische tips en trucs gebeuren er dingen die gaan over jou. Je bent bang dat je de dingen niet goed doet, je durft geen hulp te vragen, je bent bang om je uit te spreken of je mist het overzicht en de structuur om de dingen aan te pakken.

Het grote gevaar is dat je steeds terugvalt in hetzelfde patroon:

1. Je vertoont uitstelgedrag waardoor je alleen maar meer werkdruk voelt
2. Je gaat harder en harder werken waardoor je nog meer voorbij loopt aan jezelf

Dit komt doordat je de kern van het probleem niet aanpakt.

Als je de kern van dit probleem niet aanpakt, ligt een burn-out op de loer. Vergelijk het met een bal die je onder water probeert te houden. Wanneer je loslaat, schiet de bal met veel geweld naar boven.

Dat is wat er gebeurt als je niet ingrijpt.

 

Ik heb goed nieuws voor je …

Dit kan anders. Mijn naam is Michel Vorstenbosch. In mijn werkende leven lukte het mij heel lang niet om de juiste balans te vinden. Tot twee keer toe kwam ik in een burn-out terecht door de cocktail van een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een dienstverlenende houding, een sky-high ambitie en het vaderschap. Ik trok de conclusie: dit moet anders!

In het uitblinkerstraject help ik je om uit de vicieuze cirkel van het verspillen van tijd, een te hoge werkdruk en te veel stress te stappen.

Michel Vorstenbosch

Dit zeggen klanten

“Michel houdt je een spiegel voor, en heeft me op die manier geholpen nieuwe kwaliteiten aan te boren die voorheen onderbelicht bleven.

Door de coaching met Verblinker ben ik me meer bewust van mijn valkuilen en mijn sterke punten, waardoor ik een fijnere teamspeler ben voor mijn collega’s en klanten.

Nu kan ik me 100% inzetten op het soort werk waar ik écht energie van krijg. Ik heb er zin in dat uit te nutten de komende tijd!”

Solution Architect

“Ik legde de lat vaak te hoog, en nam te veel hooi op mijn vork waardoor je het de hele dag ‘druk’ hebt. Je vergeet dan snel dingen, en de kwaliteit en productiviteit lijdt daar onder.

Ik ben sinds het traject met Verblinker relaxter aan het werk. Door verwachtingen beter te managen en op voorhand aan te geven dat iets niet direct klaar is. Door de samenwerking op te zoeken en te overleggen, stem je samen een realistische verwachting af.”

Ivo | Planner

In feite heb je twee keuzes

Je blijft de rest van je leven tijd verspillen, omdat je jouw tijd simpelweg niet goed inricht. Je verspilt elke dag tijd en onnodige energie doordat je simpelweg niet uitzoekt waarom je zoveel tijd verliest op een dag. Je vervalt in uitstelgedrag, slechte gewoontes, perfectionisme en afleiding.

Gevolg: je loopt continu achter de feiten aan en ervaart veel stress.

Of …

Je kiest voor ervoor om je organisatorische vaardigheden te ontwikkelen en op persoonlijk vlak door te groeien. Je leert hoe je de tijd die je hebt zo efficiënt mogelijk benut. Ook tackel je de mechanismen die op de onderliggende laag zitten zoals perfectionisme en uitstelgedrag.

Gevolg: een goede balans tussen werk en privé, grip op je tijd, betere kwaliteit van werken en meer zelfvertrouwen.

Ik wil graag kennismaken

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn agenda.
Tijdens het gesprek kijken we of er een klik is en of ik je verder kan helpen! 

Wat gaan we doen tijdens het Uitblinkerstraject?

Fase 1: Doel

Het traject start met een concreet doel. Iets waar je beter in wilt worden of waar je in vastloopt. Samen bepalen wat jouw concrete leerdoel wordt.

Om je vooruitgang concreet te maken werken we met een persoonlijk dashboard op maat. Zo zie je direct hoeveel vooruitgang je boekt tijdens een traject.

Dit maakt het direct concreet en tastbaar (geen zweverig gedoe).

Fase 2: Inzicht

Krijg inzicht in je terugkerende patronen zodat je snapt waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

“Je gaat het pas zien als je het doorhebt” Johan Cruijff

Zodra je weet waar deze patronen vandaan komen kun je ze gaan herkennen.

Zodra je ze herkent, kun je ze veranderen.

Fase 3: Veranderen

In fase 3 is het tijd voor actie. Nadat je meer inzicht in jezelf hebt gekregen ga je situaties herkennen. Concreet betekent dat je gaat zien waar en hoe jij je tijd verspild op een dag.
Nu de herkenning er is, kun je het veranderen.

Dus je ziet: ik verspil elke dag tijd en energie doordat ik op een bepaalde manier handel. Dit kan anders.

Nu kun je bewust de stap maken van oud naar nieuw gedrag. En daar zit de verandering. Je verandert de dingen waar je zelf invloed op hebt.

We gaan aan de slag met thema’s zoals:

Persoonlijke
waarden

Tijdens het traject gaan we aan de slag met jouw persoonlijke waarden. Heb jij helder wat jouw waarden zijn? Je kunt je persoonlijke waarden zien als het innerlijke kompas waarop je jouw keuzes baseert.

De vraag is: staat dit kompas goed afgesteld? Voelen keuzes fijn of roepen sommige besluiten emoties bij je op? Dit brengen we in kaart.

Talenten &
Kwaliteiten

Wat vind je vanzelfsprekend? Waarover geef je andere mensen vaak tips en adviezen? Waar zeg je bij “dat is niet zo moeilijk”? 

Dit zijn allemaal kwaliteiten die je hebt meegekregen bij je geboorte. Hoeveel van je kwaliteiten zijn in balans? Of schiet je soms door in het extreme? Dit brengen we in kaart zodat jij echt uit leert gaan van je eigen kracht.

Energiegevers- en energievreters

Waar krijg jij energie van en wat trekt je batterij helemaal leeg? Heb jij inzicht in hoe jouw energiesysteem werkt? Laad je op in je eentje of met mensen om je heen, als je een wandeling maakt of tijdens een sport die je uitoefent? 

Hoe vaak doe jij de dingen waar je energie van krijgt? Of maak je keuzes door de drukte waarbij je energiegevers overslaat?

Als persoon heb ik een enthousiast karakter. Hierdoor vind ik het moeilijk om ergens nee tegen te zeggen; ik zie namelijk alles als uitdaging. Daar komt bij dat ik graag alles perfect wil uitvoeren en deze twee aspecten samen zorgen vaak voor problemen in mijn agenda.

Het probleem dat ik wil oplossen, is het meer controle over mijn agenda te krijgen om zo meer balans te komen tussen mijn werk en privé. En hier heeft Michel mij mee kunnen helpen.

Michel heeft mij geen oplossingen opgedrongen, maar juist inzichten gecreëerd om zelf mee aan de slag te kunnen. Tijdens open sessies stelde Michel enkel vragen om tot deze inzichten te komen. Daarnaast werden er door Michel tools aangereikt waarmee ik concreet mee aan de slag kon. Ik mocht hier mee experimenteren om zo te ondervinden welke tool bij mij past en welke juist niet.

Momenteel heb ik veel meer inzicht in mijn werk en weet ik of ik  wel of geen extra ruimte in mijn agenda heb. Mijn taken kan ik veel beter afronden en ik maak nog maar minimale overuren. Voor mijn gevoel is er veel meer balans tussen werk en privé.

Michel heeft bijgedragen bij het doorbreken van mijn probleem. Om die reden kan ik iedereen aanraden om in meerdere sessies te werken aan hun probleem en om deze zodoende te doorbreken.

Functioneel Consultant

Wat levert het Uitblinkerstraject je op?

Minder stress

Doordat je meer grip hebt op je werk, voel jij je minder overweldigd en ervaar je veel minder stress.

Meer productief

Je gaat effectiever met je tijd om waardoor je taken op tijd af hebt en tijd overhoudt voor andere dingen.

Timemanagement

Je kunt simpelweg beter omgaan met je tijd. Je leert goed te prioriteren en haalt deadlines moeiteloos.

Meer focus

Minder afleiding

In plaats van dat afleiding je overkomt kies je nu voor momenten waarop je jouw mails, apps en berichten verwerkt.

Communiceren

Communicatie

Je weet nu hoe goede communicatie en goede feedback bijdragen aan een gevoel van overzicht en rust.

Work-Life Balance

Balans Werk en Prive

Eindelijk voel je dat er een gezondere balans is tussen je werk en je privé-leven zonder je ambitie tekort te doen.

Betere kwaliteit

Kwaliteit van werk wordt beter

Door je organisatorische vaardigheden te verbeteren wordt de kwaliteit van het werk wat je doet nog beter dan het nu al is!

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen opdoen

Je rondt in alle rust je taken af waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Je weet wat je kunt en je weet dat het haalbaar is.

Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid pakken

Je pakt de volledige verantwoordelijkheid voor het behalen van je doelen. Je focust op waar je invloed op hebt.

Wat is jouw investering voor dit traject?

In 6 maanden begeleid ik je naar meer grip op je tijd en energie

€ 2450 excl. BTW voor bedrijven

€ 2450 incl. BTW voor particulieren

Betaling in 3 termijnen is mogelijk

Traject van zes maanden
✓ Coaching en training
✓ 6-8 gesprekken van 1,5-2 uur

Veelgestelde vragen

Vindt de coaching online of offline plaats?

Coaching kan zowel in Veghel als online plaatsvinden. Dit stemmen we verder af in het intakegesprek wat in Veghel plaats vindt.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt het bedrag in termijnen betalen. Voor het fasttrack traject betaal je in 3 termijnen een bedrag van 1102 per termijn.

Voor het 6 maanden traject betaal je in 3 termijnen een bedrag van 857 per termijn. Voor bedrijven is het bedrag exclusief btw in euro’s en voor particulier inclusief btw in euro’s.

Wat als er geen klik blijkt te zijn?

We starten ons traject met een intakegesprek. Mocht het zijn dat je geen vertrouwen hebt om het traject verder in te gaan kun je dit direct aangeven zodat, we de samenwerking stoppen en je verder niets betaald dan enkel het eerste gesprek.

Hoe weet ik wat het beste bij mij past? 3 of 6 maanden?

Plan een gratis adviesgesprek in en we stemmen de behoefte met elkaar af zodat je aan het einde van het gesprek een keuze kunt maken.

Hoeveel tijd moet ik voor mezelf inplannen?

Los van de 8 gesprekken á 1,5uur kun je rekening houden met 2 tot 4uur per week waar je bewuste acties op gaat pakken en hier op gaat reflecteren. Daarnaast zul je merken dat de tijdsindeling gaat schuiven als je nieuw gedrag gaat oefenen.

Reflecteren vind ik lastig. Wat nu?

In het traject staat reflectie centraal. Wij helpen je om stap voor stap te gaan reflecteren zodat, je na het traject zelf in staat bent om te reflecteren.

Kan de intake ook bij het bedrijf plaatsvinden?

Ja, de intake kan op aanvraag ook bij het bedrijf plaatsvinden. Hier worden reiskosten voor gerekend vanuit Veghel. Binnen een straal van 10km worden er geen reiskosten in rekening gebracht.

Kunnen de gesprekken bij het bedrijf plaatsvinden?

Ja, dit kan afhankelijk van de ontwikkelvraag. Sommige gesprekken worden juist buiten de context van het bedrijf gehouden zodat, de medewerker zich volledig vrij voelt om vrijuit te praten en onbewust niet afgeleid wordt door de omgeving van het bedrijf. Mocht de medewerker niet naar Veghel kunnen komen dan zullen er extra kosten van de externe ruimte in rekening worden gebracht.

Kan ik het traject bij mijn baas declareren?

Wij werken vaker samen met bedrijven. Je kan het emailadres van de administratie doorgeven en wij zorgen ervoor dat de factuur rechtstreeks naar je werkgever gaat zonder dat je jezelf hier druk over hoeft te maken.

Kan ik dit traject ook voor mijn werknemer aanbieden?

Jazeker, als je dit vanuit een leidinggevende functie aanvraagt starten we het traject met een 3 gesprek. Dus de werknemer, de leidinggevende en een Verblinker. De ontwikkelvraag van de werknemer is leidend. Daarbij zal de leidinggevende zijn of haar observaties willen meegeven om zo de mogelijke blinde vlekken bij de werknemers bewust te maken. Als aankondiging noemen wij het 3 gesprek ook wel een ontwikkelgesprek. Later in het traject zal er nog een 3 gesprek plaatsvinden om de verbinding te houden met elkaar.

Wat als mijn werknemer ontdekt dat hij of zij iets anders leuk vindt en vertrekt?

Mocht het zijn dat de werknemer ontdekt dat hij of zij niet op zijn plek zit, dan is naar alle waarschijnlijkheid dit een uitkomst wat het meest duurzaam gaat zijn voor alle partijen.

Krijg ik als ondernemer mijn geld terug als de werknemer vertrekt?

Op het moment dat de medewerker vertrekt zal middels een afsluitende loonstrook richting administratie@verblinker.nl de facturatie na vertrekdatum stop gezet worden.

Wat levert het uitblinkerstraject mij als ondernemer op?

  • Los van alle voordelen die hierboven op de pagina staan heeft Verblinker bewezen dat elke euro die geïnvesteerd wordt een rendement heeft van 5 tot 15 euro afhankelijk van de ontwikkelvraag. Deze rendement zit dan ook in de productiviteit van de medewerker.
  • Uit onderzoek van PWC blijkt dat investeren in de “employee experience” een opbrengst kan opleveren van 12,6%
  • Wil je de ROI meetbaar krijgen, kun je dit met een optioneel bedrag van 450 euro excl. btw het Verblinker dashboard gaan registreren. Geef dit bij het begin van het traject aan zodat, we hier een aparte sessie voor inplannen. Het vergt namelijk een inzet van zowel Verblinker als jou als HR-medewerker.

Kan ik het traject stilzetten aangezien er iets in mijn omgeving is veranderd?

In overleg kan het traject tijdelijk stilgezet worden als je bijvoorbeeld van baan wisselt of er is een overlijden in je directe omgeving.

Ik wil graag kennismaken

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn agenda.
Tijdens het gesprek kijken we of er een klik is en of ik je verder kan helpen!