In mijn rol als consultant geeft mijn werkgever me alle vrijheid om te doen wat ik leuk vind. Dat is geweldig, maar geeft wel het risico dat het lastig is om de juiste focus te vinden in werkzaamheden die het best bij je passen. Die zaken waar je energie van krijgt en waardoor je het beste in je kracht komt.

Ik merkte dat mijn ambitie en drijfveren om uit te blinken me soms tot moeizame paden leidden waarbij ik worstelde met discipline en energie om tot het beoogde resultaat te komen. Moet ik dan door bikkelen om het einddoel te halen, of accepteren dat ik misschien een weg ingeslagen ben die ik niet zou moeten willen bewandelen?

Met Michel ben ik snel tot de kern van mijn vraag gekomen in het Uitblinkerstraject. Michel zijn doortastende aanpak en zijn opmerkzaamheid stellen hem in staat om feilloos vast te stellen waar we dieper op in moesten gaan. Hij heeft een ongelofelijke toolbox van methodes en technieken om vanuit daar verder te bouwen aan dat wat je op dat moment nodig hebt om SMART doelen te kunnen stellen, in je kracht te komen en nog gelukkiger te worden in je professie. Ook in de nazorg houdt Michel een vinger aan de pols zodat je gefocust blijft om jezelf te verbeteren daar waar het kan en daar waar het nodig is.

Michel heeft me geholpen om te bepalen hoe ik de juiste focus aan kan brengen in mijn werkzaamheden, zowel op korte als op lange termijn, zodat ik doe wat ik leuk vind, waar ik energie van krijg, en waardoor ik de meeste meerwaarde voor mijn collega’s en werkgever biedt.

Heb je de mogelijkheid om een Uitblinkerstraject met Verblinker in te gaan, twijfel dan niet! Neem die kans en investeer in je zelf. Michel zal je versteld doen staan.