Functioneel Consultant

Consultant

Als persoon heb ik een enthousiast karakter. Hierdoor vind ik het moeilijk om ergens nee tegen te zeggen; ik zie namelijk alles als uitdaging. Daar komt bij dat ik graag alles perfect wil uitvoeren en deze twee aspecten samen zorgen vaak voor problemen in mijn agenda.

Het probleem dat ik wil oplossen, is het meer controle over mijn agenda te krijgen om zo meer balans te komen tussen mijn werk en privé. En hier heeft Michel mij mee kunnen helpen.

Michel heeft mij geen oplossingen opgedrongen, maar juist in het Uitblinkerstraject inzichten gecreëerd om zelf mee aan de slag te kunnen. Tijdens open sessies stelde Michel enkel vragen om tot deze inzichten te komen. Daarnaast werden er door Michel tools aangereikt waarmee ik concreet mee aan de slag kon. Ik mocht hier mee experimenteren om zo te ondervinden welke tool bij mij past en welke juist niet.

Momenteel heb ik veel meer inzicht in mijn werk en weet ik of ik  wel of geen extra ruimte in mijn agenda heb. Mijn taken kan ik veel beter afronden en ik maak nog maar minimale overuren. Voor mijn gevoel is er veel meer balans tussen werk en privé.

Michel heeft bijgedragen bij het doorbreken van mijn probleem. Om die reden kan ik iedereen aanraden om in meerdere sessies te werken aan hun probleem en om deze zodoende te doorbreken.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

oktober 19, 2022